Počasí dnes12 °C, zítra17 °C
Neděle 6. října 2024  |  Svátek má Hanuš
Bez reklam

Opilá mladá žena se v restauraci nekontrolovala. Házela jídlo, popelníky a napadla i strážníky

Budějčtí městští policisté přijali v úterý večer oznámení z restaurace v Mladém, kde jednadvacetiletá žena demolovala její zařízení. Strážníci nejprve zkoušeli ženu uklidnit po dobrém, nakonec však mířila v poutech na protialkoholní záchytnou stanici.

Po příchodu do restaurace si žena objednala nápoje a pokrmy. Ty však nezačala konzumovat, nýbrž házet kolem sebe. To jí ale nestačilo. „Následovalo strhávání záclon z oken a házení popelníků po restauraci. Jakmile se na místě objevili strážníci, agresivní žena reagovala nevybíravými výrazy na jejich adresu,“ přidává informace mluvčí Městské policie České Budějovice Věra Školková.

Strážníci poznali, že je rozrušená žena pod vlivem alkoholu nebo návykové látky. Snažili se ji uklidnit do příjezdu záchranářů. „Byla však zcela bez zábran a pokusila se je fyzicky napadnout. Žena nakonec skončila v poutech. Strážníci ji poté doprovodili v sanitním vozidle na protialkoholní záchytnou stanici,“ dodává Školková.

Orientační dechovou zkouškou jí bylo naměřeno 2,89 promile alkoholu v krvi. Po vystřízlivění se žena bude muset zpovídat z přestupku znečištění veřejného prostranství, přestupku proti občanskému soužití a přestupku proti majetku. Samozřejmě ji nemine ani platba za nezaplacenou útratu a případné škody na majetku v restauračním zařízení.

Štítky restaurace, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilá mladá žena se v restauraci nekontrolovala. Házela jídlo, popelníky a napadla i strážníky  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.