Počasí dnes12 °C, zítra17 °C
Neděle 6. října 2024  |  Svátek má Hanuš
Bez reklam

Mladík přepadl v centru Budějc seniorku, té nepomohlo ani volání o pomoc

Pachatele loupežného přepadení hledají od minulého čtvrtka českobudějovičtí kriminalisté. Kolem půl páté večer si podezřelý muž vyhlédl u konzervatoře seniorku, kterou přímo na chodníku okradl o peněženku s finanční hotovostí. Ženě nepomohlo ani volání o pomoc.

„Dosud neustanovený mladý muž měl 14. ledna kolem 16:30 v Kanovnické ulici na chodníku před domem číslo 408/10 přepadnout seniorku, kdy ji zezadu přitlačil rukama a tělem ke zdi, poté jí z kabelky odcizil peněženku s finanční hotovostí a z místa utekl do Hradební ulice,“ upřesňuje mluvčí jihočeských policistů Milan Bajcura.

Napadená žena si v šoku útočníka jen všimla. Podle ní by se mělo jednat o muže snědé pleti ve věku kolem 25 let, výšky přibližně 175 centimetrů s krátkými černými vlasy. Na sobě měl mít v době přepadení krátkou černou bundu do pasu a tmavě modré riflové kalhoty.

Policisté nyní žádají všechny případné svědky, kteří si mohli utíkajícího muže všimnout. Žena totiž u konzervatoře volala o pomoc. Kdo by měl jakékoliv poznatky, měl by neprodleně kontaktovat Územní odbor České Budějovice, Službu kriminální policie a vyšetřování, 2. oddělení obecné kriminality na telefonním čísle 974 226 489 nebo přímo na tísňové lince 158.

Foto Dominik Svoboda

Štítky České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tomáš Kvěch

Tam nejsou kamery nebo co ?

Pondělí, 18. ledna 2016, 13:08Odpovědět

Mladík přepadl v centru Budějc seniorku, té nepomohlo ani volání o pomoc  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.