Počasí dnes12 °C, zítra17 °C
Neděle 6. října 2024  |  Svátek má Hanuš
Bez reklam

Nepřizpůsobil jízdu zasněžené vozovce. Se svým autem skončil přímo v obchodu benzinky

Škodu za téměř jeden milion korun má na svědomí řidič osobního vozu Škoda Octavia, který nebyl připraven na sobotní podmínky jihočeských silnic a skončil přímo v benzinové čerpací stanici v katastru obce Mezno. Nehodu na pomezí Jihočeského a Středočeského kraje nyní vyšetřují dálniční policisté.

„Krátce po desáté hodině řidič pravděpodobně nepřizpůsobil rychlost jízdy stavu a povaze zasněžené vozovky a svým schopnostem, vjel do prostoru stojanů, kde narazil svou pravou stranou do opláštění sloupu. Poté pokračoval přímo do obchodu benzinové čerpací stanice, kde se vozidlo zarazilo o prodejní stojany,“ přidává mluvčí jihočeských policistů Milan Bajcura.

Na místě nebyl nikdo zraněn, policisté však vyčíslili předběžnou škodu na částku 900 tisíc korun. Poškozen byl u stojanu rovněž automobil značky Mercedes-Benz, na který se převrátil odpadkový koš.

Během soboty to byla patrně největší nehoda. Lehké zranění ještě museli záchranáři ošetřit po střetu dvou aut u čerpací stanice v Češňovicích. Na Dlouhé louce v Českých Budějovicích se zase dopoledne zapojila do nehody čtyři vozidla. Jejich řidiče evidentně překvapil čerstvý sníh na vozovce. Nikomu se naštěstí nic nestalo.

Foto Policie České republiky

Štítky čerpací stanice, Středočeský kraj, Jihočeský kraj, Škoda Octavia, Mezno, Mercedes-Benz, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nepřizpůsobil jízdu zasněžené vozovce. Se svým autem skončil přímo v obchodu benzinky  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.