Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Patnáctiletý kluk byl silně pod vlivem alkoholu. Šel přitom vyzvednout ze školky mladšího bratra

Případ nezodpovědného jednání bude řešit Oddělení sociálně právní ochrany dětí budějckého magistrátu. Ve čtvrtek odpoledne totiž strážníci městské policie museli vyjíždět k podnapilému mladíkovi, který ležel v blízkosti jedné z mateřských škol.

„Strážníci dotyčného mladíka nalezli ležet u vstupních dveří školky. Jeho životní funkce byly sice zachovány, ale na vnější podněty nijak nereagoval. Strážníci mladíka uvedli do stabilizované polohy a do příjezdu posádky záchranné služby monitorovali jeho základní životní funkce,“ říká mluvčí městské policie David Štýfal.

Šlo o patnáctiletého kluka z Českokrumlovska, jenž přišel do mateřské školky vyzvednout svého mladšího bratra. Policisté tak informovali jeho matku, zatímco syna převezli do budějcké nemocnice. „Zde byl podroben orientační dechové zkoušce na alkohol s výsledkem téměř 3 promile,“ dodává Štýfal.

Štítky okres Český Krumlov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Patnáctiletý kluk byl silně pod vlivem alkoholu. Šel přitom vyzvednout ze školky mladšího bratra  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.