Počasí dnes9 °C, zítra12 °C
Sobota 5. října 2024  |  Svátek má Eliška
Bez reklam

Soustavně manipulovala s tržbami. Za tři roky si přišla na téměř jeden a půl milionu korun

Českobudějovičtí kriminalisté řeší opakovanou krádež v letech 2011 až 2014 v jednom z obchodních řetězců. Podle jejich informací si měla pětapadesátiletá pracovnice brát části denních tržeb.

„Z dosavadního šetření a zajištěných důkazů vyplývá, že si v rámci své pracovní činnosti přisvojovala finanční prostředky z denních tržeb. Přičemž aby zakryla toto jednání, dlouhodobě manipulovala a upravovala přehledy. Za uplynulé období si přisvojila více jak 1 443 000 korun,“ říká mluvčí jihočeských policistů Milan Bajcura.

Teď probíhá šetření toho, za jakým účelem žena peníze kradla. Ta už si převzala usnesení o zahájení trestního stíhání ve věci uvedeného zločinu. Pokud by se prokázala její vina, hrozí jí trest odnětí svobody až do výše osmi let.

Foto Dominik Svoboda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Martin Svatý

Až na fakt, že si dotyční vyšetřovatelé odmítají nechat do něčeho mluvit a svědectví odmítli nejméně 5x... Kdo ví, kolik v tom bylo "darů" :(

Středa, 15. března 2017, 11:11Odpovědět

Soustavně manipulovala s tržbami. Za tři roky si přišla na téměř jeden a půl milionu korun  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.