Počasí dnes21 °C, zítra22 °C
Pondělí 13. května 2024  |  Svátek má Servác
Bez reklam

Nehoda dvou aut a dodávky u Nové Hlíny si vyžádala dva mrtvé

Tragická dopravní nehoda se dnes krátce po osmé hodině stala na silnici I/34 u obce Nové Hlíny na Jindřichohradecku. Došlo zde ke střetu dvou osobních aut a dodávky. Na místě byly dvě mrtvé a dvě zraněné osoby.

„U vážné dopravní nehody zasahovali profesionální hasiči z Třeboně a Jindřichova Hradce. Na místě byl i vrtulník Letecké záchranné služby Jihočeského kraje,“ upřesňuje mluvčí jihočeských hasičů Vendula Matějů.

Ke střetu došlo přibližně tři kilometry za Třeboní. Řidič dodávky Peugeot Boxer vjel pravděpodobně vlivem nepřiměřené rychlosti do protisměru, kde se střetl se Škodou Favorit a také s Ladou 110. „Ve vozidle Škoda Favorit došlo k úmrtí  dvou osob, jejichž totožnost policisté zjišťují,“ dodal mluvčí jihočeských policistů Milan Bajcura. 

Podle mluvčí záchranářů Petry Kafkové utrpěl jednadvacetiletý muž z dodávky vážné poranění v oblasti dolní a horní končetiny. Letecky byl proto přepraven do budějcké nemocnice. Tam putoval i šestapadesátiletý cizinec, řidič jednoho z osobních vozů, jenž má vážně poraněnu dolní končetinu. 

Silnice spojující Třeboň a Jindřichův Hradec je momentálně zcela uzavřena. Vyšetřování nehody je na začátku, a tak bude uzavřena minimálně do 14. hodiny. 

Foto HZS Jihočeského kraje

Štítky Nová Hlína, okres Jindřichův Hradec, Třeboň, Jindřichův Hradec, Škoda Favorit, Jihočeský kraj, Peugeot Boxer, Lada 110

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nehoda dvou aut a dodávky u Nové Hlíny si vyžádala dva mrtvé  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.