Počasí dnes17 °C, zítra21 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Po pár dnech vyhasl na silnici směrem na Jindřichův Hradec další život, tentokrát u obce Dolní Ždár

Další život vyhasl ve středu ráno na jihočeských silnicích. Tragická dopravní nehoda osobního vozu s nákladním automobilem se odehrála na silnici I/34 u obce Dolní Žďár na Jindřichohradecku. Střet nepřežila starší žena. Na místě jsou také osoby se zraněním.

„Došlo ke střetu vozu Opel Zafira s nákladním automobilem značky Iveco. Na místě zemřela starší žena, další osoba utrpěla těžké zranění,“ přidal informaci o nehodě mluvčí jihočeských policistů Milan Bajcura. Doplnil, že u další osoby došlo k lehkému až středně těžkému zranění. 

Silnice je nyní zcela uzavřena. Objízdná trasa vede přes obec Lásenice směrem na Číměř, Horní Pěnu, Jindřichův Hradec a zpět. Dá se předpokládat, že k obnovení provozu nedojde dříve než ve 12 hodin. Policisté totiž nehodu na místě šetří.

Foto Policie České republiky

Štítky silnice, Jindřichův Hradec, úraz, okres Jindřichův Hradec, Dolní Žďár, Iveco, Opel Zafira, Lásenice, Číměř, Horní Pěna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po pár dnech vyhasl na silnici směrem na Jindřichův Hradec další život, tentokrát u obce Dolní Ždár  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.