Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Na malého chlapce spadla na dětském hřišti těžká konstrukce. Je po operaci

V pátek dopoledne se stalo na jednom budějckým hřišti pro děti velké neštěstí. Spadla na něj část konstrukce o váze 80 kilogramů.

V pátek dopoledne na něho z výšky několika desítek centimetrů spadla vrchní kovová část jednoho z herních prvků. Spadlý kov, který chlapce zranil, vážil kolem 80 kg,“ uvedl mluvčí jihočeské policie Jiří Matzner. 

Zraněný chlapec se v nemocnici podrobil operaci. Policisté nyní hledají odpovědnou osobu, která pravděpodobně dostatečně neošetřila technický stav jednotlivých prvků dětského hřiště,“ dodal Matzner. Policisté případ prověřují pro podezření z ublížení na zdraví z nedbalosti. Pokud se někomu prokáže vina, hrozí mu až jeden rok vězení.

Chlapec utrpěl velmi vážné zranění v oblasti hlavy. Při příjezdu vozidla záchranné služby byl při vědomí, jeho stav se prudce zhoršoval,“ uvedla pro ČTK mluvčí záchranné služby Jihočeského kraje Petra Kafková.

Štítky Jihočeský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na malého chlapce spadla na dětském hřišti těžká konstrukce. Je po operaci  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.