Počasí dnes23 °C, zítra20 °C
Pondělí 20. května 2024  |  Svátek má Zbyšek
Bez reklam

Šestnáctiletá dívka byla napadena neznámým mužem v centru Tábora. Policie hledá svědky

Minulou neděli došlo časného rána v historickém centru Tábora k napadení šestnáctileté dívky neznámým mužem. K incidentu mělo dojít okolo půl šesté hodiny ranní na křižovatce Klokotské a Kotnovské.

„Případ si převzali táborští kriminalisté, specialisté na násilnou trestnou činnost. Na události intenzivně pracují, kdy prověřují všechny dostupné poznatky a informace, včetně zajištění výstupů z kamerového systému města,“ upřesňuje mluvčí policistů Miroslav Doubek.

Ten zároveň prosí veřejnost o spolupráci na tomto případu. Pokud kdokoliv viděl mezi pátou a šestou hodinou ranní v uvedeném okolí něco podezřelého a mohl by k tomuto skutku podat důvodné informace, měl by se neprodleně ozvat táborskému obvodnímu oddělení na telefonním čísle 974 238 700 nebo přímo na jejich služebně v Divadelní ulici. Využít lze i služebnu kriminalistů na Soběslavské ulici číslo 2763 či tísňovou linku 158. 

Foto Dominik Svoboda

Štítky Tábor

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Šestnáctiletá dívka byla napadena neznámým mužem v centru Tábora. Policie hledá svědky  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.