Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 4. října 2024  |  Svátek má František
Bez reklam

Společné podnikání nevyšlo. Kolega ho okradl o více jak tři miliony korun

Společné podnikání se někdy nemusí vyplatit. O tom se přesvědčil kolega dvaatřicetiletého muže z Českých Budějovic, který během dvou let přišel o více jak tři miliony korun. Peníze měly sloužit na provoz kavárny, kterou spolu vlastnili.

Dvojice se rozhodla na společném podnikání už v roce 2013. Jenže obviněný muž svá slova o spolupráci nemyslel zcela vážně. Chtěl pro sebe získat co nejvíce finančních prostředků. „Pod záminkami výplat pro zaměstnance, rekonstrukce prostor kavárny a dalších, z poškozeného během dvou let vytáhl několik milionů korun,“ doplňuje mluvčí policie Lenka Krausová.

Trestní stíhání je v současné době vedeno na svobodě. Policisté z oddělení hospodářské kriminality pravděpodobného pachatele viní ze spáchání přečinu podvodu. 

Foto Dominik Svoboda

Štítky podnikání, České Budějovice, Lenka Koloušková

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Magdaléna Příhodová

Nechci moc rýpat, ale jak tedy ten okradený podnikal? To dva roky posílal kolegovi peníze, ať to teda všechno zařídí a ani jednou nekontroloval účetnictví. Tímto stylem není otázka jestli vás okradou, ale kdy. Snad dostane peníze zpátky a příště na to půjde jinak. Teď to bude na právnících. :) Jinak kdybyste něco takového taky řešili, tak zkuste https://comeflexoffice.cz/sluzby/pravni-sluzby Vyznají se.

Čtvrtek, 28. prosince 2017, 17:02Odpovědět

Milan Máchal

Doporučoval bych příště raději článek nepsat, protože jen podporujete anonymní zloděje, proč nejste konkrétní? Možná tím pomůžete mnoha lidem.

Pátek, 20. května 2016, 11:51Odpovědět

Daniela Kysela

Proč nezveřejníte jména zlodějů, kde kradli atd. ??? Proč je chráníte ??? Přímo napomáháte aby kradli dál, místo toho, aby jste pomáhali odhalit !!!!!

Pátek, 20. května 2016, 10:17Odpovědět

Společné podnikání nevyšlo. Kolega ho okradl o více jak tři miliony korun  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.