Počasí dnes11 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 3. října 2024  |  Svátek má Bohumil
Bez reklam

Žena chtěla spáchat v IGY sebevraždu. Zachránil ji člen ostrahy obchodního centra

V úterý dopoledne se ostraze obchodního centra IGY a budějckým policistům podařilo zachránit ženu, která ve druhém patře vyhrožovala sebevraždou. Zachránil ji jeden z členů ochranky, který ženu chytil, i když už se ona nedržela.

Policisté dostali informaci v deset hodin dopoledne, že za zábradlím stojí žena pokoušející se o sebevraždu. Na místo přijeli v okamžik, kdy člen ostrahy obchodního centra držel ženu za ruku a bránil jí, aby svůj úmysl uskutečnila.

„Žena se již vůbec nedržela a vykláněla se volně do prostoru, dopadla by tak pravděpodobně na dlažbu přízemí. Pracovník ostrahy však nepovolil, přestože ho žena škrábala. Policisté ženu nakonec přetáhli přes zábradlí na galerii do bezpečí,“ popisuje mluvčí jihočeské policie Jiří Matzner.

Poté ale žena nechtěla s nikým komunikovat. Policisté ji nejprve předali záchranářům, kteří ji po ošetření převezli na psychiatrické oddělení. Žena po sobě chtěla nechat i dvouleté dítě. 

Štítky sebevražda, obchodní centrum

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Daniela Kysela

blbka

Čtvrtek, 14. července 2016, 09:47Odpovědět

Žena chtěla spáchat v IGY sebevraždu. Zachránil ji člen ostrahy obchodního centra  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.