Počasí dnes14 °C, zítra21 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Muž se chtěl ve stodole oběsit, policisté ho zachránili

Včasný zásah dvou policistů z Horní Vltavice pomohl k záchraně života šestačtyřicetiletého muže, když si minulý týden ve středu chtěl vzít život oběšením. Dvojice strážců zákona mu po jeho neúspěšném pokusu poskytla první pomoc.

Na obvodní oddělení přišli s prosbou o pomoc příbuzní muže středního věku. Sdělil jim, že si hodlá vzít život a ti si nevěděli rady. „Policisté bez sebemenšího zaváhání ihned vyrazili na možné místo události. Při příjezdu do jedné stodoly v obci Horní Vltavice se jim bohužel naskytl bolestivý pohled na muže s obvázaným provazem kolem krku, který těsně před jejich příjezdem skočil z trámu vysokého zhruba čtyři metry,“ popisuje mluvčí prachatických policistů Martina Joklová.

Šestačtyřicetiletému sebevrahovi se při pokusu přetrhl provaz a muž skončil na betonové podlaze. Policisté se k němu dostali, odstranili mu provaz z krku a začali s poskytováním první pomoci. Takto pokračovali do příjezdu zdravotníků. Letecky byl muž následně transportován do nemocnice. Rychlý zásah dvou strážců zákona tak pomohl k záchraně lidského života. 

Štítky Horní Vltavice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž se chtěl ve stodole oběsit, policisté ho zachránili  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.