Počasí dnes12 °C, zítra11 °C
Středa 2. října 2024  |  Svátek má Olívie / Oliver
Bez reklam

Rychlá noční jízda Kamenným Újezdem stála jednadvacetiletého mladíka život

Pravděpodobně noční rychlá jízda se nevyplatila v neděli nad ránem jednadvacetiletému motorkáři, který havaroval v jedné z ulic v Kamenném Újezdě a narazil do zaparkovaných aut. Při střetu utrpěl těžká zranění, kterým posléze podlehl.

Policisté dostali informaci o nehodě minulou neděli ve 2:30 ráno. „Po příjezdu do jedné z místních ulic zjistili, že jednadvacetiletý řidič motocyklu tovární značky Suzuki LS 650 pravděpodobně nepřizpůsobil rychlost jízdy stavu a povaze vozovky a svým schopnostem, v levotočivé zatáčce vyjel vpravo mimo vozovku, kde narazil do dvou zaparkovaných osobních vozidel,“ popisuje tragický střet mluvčí policie Milan Bajcura.

Mladý řidič utrpěl těžká zranění, se kterými byl v bezvědomí převezen záchrannou službou do nemocnice. V podvečer pak mladík svůj boj o život prohrál. Stal se letošní devětatřicátou obětí jihočeských silnici.

Štítky Suzuki

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rychlá noční jízda Kamenným Újezdem stála jednadvacetiletého mladíka život  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.