Počasí dnes20 °C, zítra21 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Policisté nemohou zjistit totožnost muže, kterého našli mrtvého v březnu u hranic s Rakouskem

Už od konce března se jihočeští policisté snaží zjistit totožnost muže, kterého našli mrtvého u hranic s Rakouskem. Jeho tělo bylo nalezeno 26. března v katastru obce Písečné na Jindřichohradecku, asi padesát metrů od sousední země.

Nařízená pitva neprokázala, že by ke smrti muže středního věku došlo cizím zavinění. Podle dostupných informací je muž přibližného stáří 40 až 50 let, výšky 184 až 190 centimetrů a vychrtlé postavy. Měl modré oči, šedé krátké vlasy a na týlu velkou bradavici vystupující z vlasů o průměru dvou centimetrů.

Když byl mrtvý muž nalezen, měl na sobě černošedou zimní bundu Cherokee velikosti XXL, černé manšestrové kalhoty stejné značky s černými šlemi. Pod zimní bundou měl ještě šedou letní bundu KIX 7 s bílými náplety na límci a koncích rukávů. Oblečen byl také do flanelové košile, která měla kostičkovaný vzor černo-šedo-modré barvy, šedé košile s krátkým rukávem, bílého nátělníku a bílého spodního prádla. Na hlavě měl muž černého kulicha, na nohou hnědé ponožky a černé sněhule značky F&F Blue ve velikosti 45.

„Policisté prověřili v rámci pátrání po totožnosti muže azylová zařízení, ubytovny i nemocnice. Požádali také o pomoc kolegy z Rakouska. Totožnost zemřelého se doposud zjistit nepodařilo, mohlo by jít o našeho občana, ale také o cizince,“ říká mluvčí jihočeské policie Jiří Matzner s tím, že jakékoliv informace, které by mohly objasnit totožnost mrtvého muže, uvítají policisté na tísňové lince 158.

Foto Policie České republiky

Štítky Rakousko, bunda, okres Jindřichův Hradec, Písečné

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté nemohou zjistit totožnost muže, kterého našli mrtvého v březnu u hranic s Rakouskem  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.