Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Zaměstnance ostrahy na autobusovém nádraží napadl agresivní muž. Skončil v poutech

Agresivní muž napadl zaměstnance bezpečnostní agentury, který se snažil zjednat pořádek na autobusovém nádraží v horním patře českobudějovického obchodního centra Mercury. Notně opilého muže bez domova nakonec zpacifikovali strážníci převezli ho na protialkoholní záchytnou stanici.

K incidentu došlo v sobotu 18. listopadu krátce po půl osmé večer. Opilého muže se pracovník ostrahy marně snažil vykázat z prostoru autobusového nádraží. Muž ho napadl nejprve slovně, poté však přitvrdil a udeřil ho dvakrát do tváře. Na pomoc napadenému zaměstnanci přispěchal jeho kolega, společně se jim agresivního muže podařilo zastavil.

„V tu chvílu už byli na místě strážníci, kteří si už agresivního a jim dobře známého muže přebírali. Opilec však i nadále kladl odpor a odmítal uposlechnout výzev strážníků. Jeho vzdor zlomilo až nasazení služebních pout," uvedl mluvčí českobudějovické městské policie Věra Školková.

Strážníci následně u pětačtyřicetiletého muže provedli orientační dechovou zkoušku na alkohol s výsledkem 3,16 promile. Jeho cesta v doprovodu městské policie tak vedla rovnou k pobytu na protialkoholní záchytnou stanici, kde měl čas a prostor na vystřízlivění

„Pětačtyřicetiletý muž se bude zpovídat z přestupku proti občanskému soužití. Za ten mu hrozí pokuta do dvaceti tisíc korun," upřesnila Školková. 

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky alkohol, adresivní muž, napadení, pouta, autobusové nádraží

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zaměstnance ostrahy na autobusovém nádraží napadl agresivní muž. Skončil v poutech  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.