Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

CO VY NA TO? Budějčákům už čtyřiadvacítka nevadí. Do centra se s ní rádi svezou

Linka číslo dvacet čtyři je asi nejznámější budějckou autobusovou linkou. Napsáno toho o ní bylo už tolik, že by jí kdejaká celebrita mohla závidět. Co si o ní ale myslíte vy, Budějčáci, kteří s ní dennodenně přicházíte do styku? Reakce se po pár měsících provozu hodně změnily.

Gabriela Chalupová, České Budějovice

Já autobus do centra nevyužívám, takže ani nemůžu říct jestli mi vadí nebo ne. Bydlím poblíž, ale pracovně jezdím pryč, to využívám auto, a když potřebuju do centra, tak jdu pěšky. Co jsem ale tak četla, tak si myslím, že ji využívá hodně lidí, pro které je to praktické. Třeba maminky nebo starší lidé, kteří špatně chodí. Parkoviště je hodně daleko, takže tady je to i pro řidiče určitě praktické.

Dušák, České Budějovice

Autobus jsem teda ještě zatím nevyužil, protože jezdím na kole, ale zrovna teď jsme s manželkou říkali, že pojedeme do Igy, tak se kousek svezeme. Ten nápad se mi moc líbí. Že jezdí autobus do pěší zóny mi vůbec nevadí, my bydlíme u Černé věže a tam si teda neumím představit, že by projížděl. To by bylo horší. 

Barbora Tlapáková, Hrdějovice

Já autobusem nejezdím, takže mě je to celkem jedno. Ale je pravda, že autobus podle mě prostě do historického centra nepatří. Na náměstí bych ho nepouštěla, myslím si, že lidé si tam přeci mohou dojít. Není to taková vzdálenost třeba ze Sadů.

Anna Nusková, České Budějovice

Autobus jezdí oblastí, kde bydlí hodně starších lidí, já bydlím Jindřicha Plachty, takže pro nás je to určitě dobře. Je to sice kousek, jízda pět minut, ale autobus ráda využiju. Myslím si, že je to od města dobrý krok.Trasu bych ani nijak neměnila.

Štítky anketa, co vy na to, autobus, Krajinská ulice, České Budějovice, Jindřich Plachta

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

CO VY NA TO? Budějčákům už čtyřiadvacítka nevadí. Do centra se s ní rádi svezou  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.