Počasí dnes7 °C, zítra9 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

VIDEO: U Selibova na Písecku se srazilo osobní a nákladní auto. Jeden z řidičů je těžce zraněn

, aktualizováno 12. května 2018, 9:51

K vážné dopravní nehodě došlo dnes, v pátek 11. května, v odpoledních hodinách. U obce Selibov se střetl osobní automobil s náklaďákem. Jeden z řidičů byl těžce zraněn. Na místě zasahují všechny složky integrovaného záchranného systému.

K dopravní nehodě u Selibova na Písecku došlo krátce před půl šestou odpoledne. Na silnici I/20 se podle prvních informací čelně střetl osobní automobil Kia Carens s náklaďákem tovární značky Mercedes Benz. Obě vozidla byla mimo komunikaci, ale rozsypané části obou aut tento frekventovaný úsek uzavřely.

Z osobního auta museli zraněného řidiče vyprostit hasiči. Děvětačtyřicetiletý muž byl následně s těžkými zraněními převezen vrtulníkem letecké zdravotnické služby do nemocnice.

„Písečtí dopravní policisté provedeným šetřením zjistili, že řidič osobního vozidla, který jel ve směru Písek – České Budějovice, u obce Selibov z dosud nezjištěných příčin přejel do protisměru a levobočně havaroval do protijedoucího nákladního. Po nárazu obě vozidla skončila v silničním příkopu a travnaté ploše u velmi frekventované komunikace,“ upřesnil policejní mluvčí Milan Bajcura.

Hlavní tak na České budějovice byl do devíti hodin večer neprůjezdý pro veškerý provoz. Policisté odkláněli dopravu na Týn nad Vltavou.

Foto Luboš Jan Komárek

Štítky nehoda, policie, automobil, Protivín, Selibov, Písecko, okres Písek, Mercedes-Benz, České Budějovice, Kia Carens, Písek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: U Selibova na Písecku se srazilo osobní a nákladní auto. Jeden z řidičů je těžce zraněn  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.