Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

VIDEO: U Písku došlo k vážné dopravní nehodě vlaku a traktoru. Na místě je šest zraněných

K vážné dopravní nehodě u Smrkovic na Písecku mělo dojít před půl druhou hodinou odpoledne. Podle prvních informací měl řidič traktoru vjet na přejezd a srazit se z vlakem. Na místě bylo šest zraněných osob.

Ke střetu traktoru a vlaku došlo kolem půl druhé odpoledne. Ve vlaku cestovalo devět cestujících a strojvedoucí. V případě prokázání viny hrozí viníkovi trest odnětí svobody na šest měsíců až pět let,“ uvedl k nehodě policejní mluvčí Milan Bajcura. 

„K nehodě okamžitě vyjely čtyři pozemní posádky Zdravotnické záchranné služby Jihočeského kraje a aktivován byl i vrtulník Letecké záchranné služby Bechyně,“ uvedla mluvčí záchranky Petra Kafková. Podle ní šlo o středně těžká zranění. Nikdo ale nebyl ohrožen na životě.

U nehody zasahují všechny složky integrovaného záchranného systému. Komunikace bude uzavřena několik hodin, trať několik dní. Předběžná škoda byla stanovena na více jak 22 milionů korun.

Nehoda traktoru a vlaku u Písku

Úterý, 31. července 2018, 15:37

Nehoda traktoru a vlaku u Písku
Nehoda traktoru a vlaku u Písku

Foto Redakce

Štítky nehoda, vlak, traktor, Smrkovice, Písek, havárie, okres Písek, Zdravotnická záchranná služba Jihočeského kraje, Bechyně

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: U Písku došlo k vážné dopravní nehodě vlaku a traktoru. Na místě je šest zraněných  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.