Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

U Vodňan se čelně střetlo auto s dodávkou. Do nich potom naboural další vůz

Na silnici I/20 u Vodňan došlo dnes, v pátek 3. srpna, po deváté hodině ráno k vážné dopravní nehodě. Čelně se zde střetlo osobní auto s dodávkou, do nich po střetu narazilo další auto. Při nehodě byli zraněni dva lidé.

Šestačtyřicetiletá řidička Volkswagenu Passat se s největší pravděpodobností plně nevěnovala řízení a z dosud nezjištěných příčin přejela do protisměru, kde se čelně střetla s nákladním vozidlem značky Renault. 

„Následně se passat střetl ještě s jedoucím osobním vozidlem tovární značky Škoda Superb. Místo střetu obsadily všechny složky integrovaného záchranného systému. Dvě zraněné osoby převezli zdravotníci do blízkých nemocnic na další ošetření,“ uvedl policejní mluvčí Milan Bajcura.

Provedeným šetřením strážci zákona zjistili, že řidička (roč. 1972) osobního vozidla tovární značky Volkswagen Passat, jedoucí od Písku na České Budějovice, se pravděpodobně plně nevěnovala řízení a z dosud nezjištěných příčin přejela do protisměru, kde se čelně střetla s nákladním vozidlem tovární značky Renault. Následně se Passat střetl ještě s jedoucím osobním vozidlem tovární značky Škoda Superb. Místo střetu obsadily všechny složky IZS, kdy zraněné osoby převezli zdravotníci do blízkých nemocnic na další ošetření.

Komunikace musela být z důvodu rozesetých částí vozidel zcela uzavřena, objízdný směr pro osobní dopravu byl zvolen přes Vodňany a Újezd zpět na hlavní silnici. Nákladní vozidla musela počkat na hlavní trase. Kolem dvanácté hodiny byl provoz obnoven kyvadlově.

Foto Policie České republiky

Štítky nehoda, auto, policie, Vodňany, Renault, osobní vůz, Volkswagen Passat, nákladní automobil, Škoda Superb, České Budějovice, Písek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

U Vodňan se čelně střetlo auto s dodávkou. Do nich potom naboural další vůz  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.