Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Na Táborsku se srazil další vlak s autem. Zraněn byl jeden člověk

Krátce po šesté hodině ráno došlo v pondělí 20. srpna k další vlakové nehodě. V Malšicích na Táborsku se srazil vlak s osobním autem. Šedesátiletý řidič citroenu byl po ošetření převezen do táborské nemocnice. Během posledních pěti dní jde o třetí nehodu na železničním přejezdu

Ve vlaku cestovalo třináct cestujících a dvoučlenná posádka vlaku. Nikdo z nich nebyl naštěstí zraněn. „Okolnosti nehody jsou předmětem šetření táborských dopravních policistů. Dle prvotního šetření řidič vozu nerespektoval dopravní značení a vjel na železniční přejezd těsně před přijíždějící vlakovou soupravou,“ uvedl policejní mluvčí Miroslav Doubek.

Na vlakové soupravě byla škoda vyčíslena na 25 tisíc korun, na osobním vozidle na 80 tisíc korun a železniční trati na 30 tisíc korun. Plný provoz v místě nehody byl obnoven krátce před devátou hodinou dopolední.

ČTĚTE TAKÉ: U Třeboně se srazil vlak s autem. Řidiče převezli do budějcké nemocnice 

Za posledních pět dnů šetří jihočeští policisté hned tři takovéto případy. Vedle výše uvedeného se tak stalo v Třeboni na Jindřichohradecku a Čížové na Písecku. Upozorňujeme řidiče, aby důsledně respektovali pravidla silničního provozu na železničních přejezdech,“ zdůraznil Doubek.

Foto Policie České republiky

Štítky nehoda, vlak, Tábor, policie, okres Tábor, havárie, železniční přejezd, Citroën, Malšice, Třeboň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Táborsku se srazil další vlak s autem. Zraněn byl jeden člověk  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.