Počasí dnes7 °C, zítra9 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Policisté pátrají po dvou studentech, kteří nedorazili do školy

Písečtí kriminalisté pátrají po Martinu Vejlupkovi a Žanetě Vojáčkové. Podle policie se oba pohřešovaní se pravděpodobné pohybují spolu, kdy od včerejšího rána nedošli do školy na Písecku a Strakonicku. Nejsou v ohrožení života.

Sedmnáctiletý Martin Vejlupek měří 178 centimetrů. Je hubený. Má šedomodré oči, hnědé delší vlasy česané dozadu do culíku s vyholenými stranami. Naposledy měl na sobě černou mikinu s kapucí a bílými motivy, tmavomodré plátěné kalhoty, černé sportovní boty značky NIKE.

Patnáctiletá Žaneta Vojáčková měří 170 centimetrů a váží zhruba 50 kilo. Má hnědé oči, krátké hnědé vlasy česané dozadu s vyholenými stranami, na pravém předloktí větší mateřské znaménko. Naposledy byla oblečena v hnědé kožené bundě, černé legíny, černé sportovní boty značky NIKE, tmavý batoh.

„Kdo by měl jakékoli informace k jejich pohybu, ať nás kontaktuje na kterékoli služebně Policie České republiky či přímo na lince tísňového volání 158,“ uvedl tiskový mluvčí policie Milan Bajcura

Foto koláž Budějcké Drbny

Štítky pátrání, policie, Písecko, Nike, okres Písek, okres Strakonice, Policie České republiky

Policisté pátrají po dvou studentech, kteří nedorazili do školy  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.