Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Seniorka, která v Suchém Vrbném zabila muže, je obviněna z vraždy. Hrozí jí minimálně 18 let ve vězení

Kriminalisté obvinili ženu, která koncem září v hádce napadla seniora. Během konfliktu mu způsobila bodnořezná zranění. Těm bohužel podlehl. Žena je momentálně ve vazbě. Vyšetřovatel si v rámci vyšetřování vyžádal znalecké posudky.

K události došlo v úterý 24. září kolem jedenácté hodiny večer. Podle místních mělo jít o rozvedený manželský pár. V domě, kde došlo k násilnému trestnému činu, bydlí i další členové rodiny.

Konflikt mezi seniory skončil smrtí, případ vyšetřuje policie

Policisté vyšetřují od úterní noci úmrtí muže, ke kterému došlo v jednom z domů v Suchém Vrbném. Podle některých sousedů by mělo jít o vraždu. Policie dnes potvrdila informaci, že šlo o násilný trestný čin.

„Na vyšetřování případu spolupracují kriminalisté z Budějc i kraje. Žena je vyšetřována vazebně. Vyšetřovatel si vyžádal v rámci objasňování tohoto skutku znalecké posudky,“ uvedl tiskový mluvčí policie Jiří Matzner, který dodal že ženě hrozí minimálně 18 let ve vězení. 

Foto Jan Pešek

Štítky vražda, České Budějovice, kriminalisté, Suché Vrbné

Seniorka, která v Suchém Vrbném zabila muže, je obviněna z vraždy. Hrozí jí minimálně 18 let ve vězení  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.