Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

ZMIZELÍ: Bezdomovkyně, která po propuštění z psychiatrické léčebny zmizela neznámo kam

Poslední ženou v rubrice Zmizelí je Lenka Dolejšová, která se převážně pohybovala v komunitě bezdomovců. Posledním místem, kde byla viděna, byla psychiatrická ambulance v Budějcích. Po propuštění se po ní slehla zem. Lenku naposledy viděl její přítel v červenci roku 2012.

Oznámení o pohřešování Lenky Dolejšové oznámil na obvodním oddělení Jindřichův Hradec její přítel. I když ji naposledy fyzicky viděl 14. června roku 2012, na policii šel až o tři měsíce později. Někde se ztratit, nebo chvilku žít v jiné komunitě, bylo totiž prý pro Lenku Dolejšovou normálním standardem jejího životního stylu.

Pohřešovaná žena trpěla různými nemocemi, například epilepsií. Naposledy se pohybovala na Jindřichohradecku. Po odvezení do nemocnice v Hradci byla převezena na záchytku do Budějc. Po propuštění se po ní slehla zem. Neměla u sebe peníze a žádné doklady.

„Je možné, že v současné době může s největší pravděpodobností pobývat mezi bezdomovci v Praze nebo Brně. Bylo provedeno několik prověrek v nemocnicích v rámci celé České republiky. Doposud bez kladného výsledku,“ řekl k případu Lenky Dolejšové vrchní komisař Peter Tousecký. 

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Koláž Budějcké Drbny

Štítky Zmizelí, pátrání, policie, České Budějovice, Jindřichův Hradec, okres Jindřichův Hradec, Česko, Praha, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

ZMIZELÍ: Bezdomovkyně, která po propuštění z psychiatrické léčebny zmizela neznámo kam  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.