Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Brigádnice nakradla v obchodě věci za osm tisíc korun. Policii předala dívku ostraha

Na netradiční vánoční nákupy vyrazila před svátky brigádnice jednoho z obchodních domů v Budějcích. Mladá dívka si během směny nabrala potraviny, drogerii a vánoční dárky. Za zboží nezaplatila, schovala ho do batohu a chtěla s ním po práci odejít. Zlodějku ale zadržela ostraha obchodu a předala ji policii.

Devatenáctiletá brigádnice se rozhodla pojmout vánoční nákupy po svém.  „V pondělí 23. listopadu si po regálech v obchodě nabrala několik druhů potravin a drogerie. Přibrala také žrádlo pro psy a pravděpodobně dárky pro partnera, mikinu a tričko značky Nike a boxerky,“ popsal policejní mluvčí Jiří Matzner.

Nakradené zboží si schovala do batohu a po směně s ním chtěla odejít. Její plány jí ale překazila ostraha prodejny, která dívku před odchodem zadržela a předala policii. 

„Žena ukradla věci za více jak osm tisíc korun, bude se zodpovídat z krádeže. Případ vyšetřují policisté z obvodního oddělení Čtyři Dvory,“ uzavřel mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto

Štítky krimi, krádež, zloděj, České Budějovice, obchod, policie, Nike, Čtyři Dvory

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Brigádnice nakradla v obchodě věci za osm tisíc korun. Policii předala dívku ostraha  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.