Počasí dnes14 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Muž v Budějcích prodával předražené roušky a dezinfekci. Zboží mu zabavili strážníci

Zbohatnout na aktuální situaci s koronavirem se dnes odpoledne rozhodl osmadvacetiletý muž z Českobudějovicka. Bez jakéhokoli oprávnění prodával v obchodním centru na Vltavě předražené roušky, dezinfekce a další zdravotnický materiál. Původně přitom tvrdil, že chce zboží rozdávat zdarma.

Na muže, který v obchodním centru prodával roušky, dezinfekci a zdravotnický materiál, upozornili budějcké strážníky návštěvníci obchodu. Muž měl ve vestibulu obchodního domu rozložený stolek, na kterém nabízel toto velmi nedostatkové zboží.

Povolení k prodeji měl mít údajně od vedoucího jedné z prodejen. „Strážníci ale zjistili, že muž sliboval, že bude zdravotnický materiál nabízet zdarma,“ uvedla mluvčí strážníků Věra Školková s tím, že vše navíc nabízel za velmi vysoké ceny. 

Všechny roušky a dezinfekce mu strážníci zabavili. „Dalším šetřením případu se nyní bude zabývat příslušný správní orgán,“ uzavřela Školková.

Hodnocení článku je 62 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie České Budějovice

Štítky krimi, městská policie, roušky, dezinfekce, koronavirus, rouška, materiál, České Budějovice, Vltava, okres České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž v Budějcích prodával předražené roušky a dezinfekci. Zboží mu zabavili strážníci  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.