Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Od dopravní nehody jeli policisté, záchranáři i hasiči rovnou do karantény

Dopravní policisté řešili v noci z úterý na středu dopravní nehodu, kterou způsobil řidič s pozitivním testem na návykové látky. Navíc nebyl majitelem řidičáku. V nemocnici se ještě svěřil, že bydlí s přítelkyní, která pracuje jako pendlerka a on sám má zvýšenou teplotu.

K nehodě došlo u Hosína. Havarované auto skončilo na boku a řidič utrpěl zranění. Hasiči ho vyprostili a záchranáři na místě provedli základní ošetření. Zraněného muže pak převezli do nemocnice. Policisté také zjistili, že muž nevlastní řidičák, a navíc má pozitivní test na návykové látky. 

„V nemocnici řidič situaci pro všechny ještě zhoršil. Uvedl, že bydlí s přítelkyní, která pracuje v zahraničí a je pendlerka a on sám má zvýšenou teplotu. Byly mu proto odebrány vzorky pro vyšetření možné nákazy koronavirem,“ uvedl tiskový mluvčí policie Jiří Matzner

Do karantény putovala hlídka policie, výjezdová skupina hasičů, která řidiče vyprošťovala z vozidla a záchranářský i zdravotnický personál, který s tímto „výlupkem“ přišel do kontaktu. U testovaného řidiče se naštěstí nákaza koronavirem nepotvrdila. Záchranáři i policisté tak mohli znovu nastoupit do služby.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky nehoda, koronavir, České Budějovice, karanténa, nemocnice, Hosín, dopravní nehoda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Od dopravní nehody jeli policisté, záchranáři i hasiči rovnou do karantény  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.