Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Třináctiletá dívka nadýchala téměř 1,5 promile, skončila v péči lékařů

Strážníci městské policie včera vyjížděli k nahlášené potyčce dvou lidí – mladého muže a dívky. Napadená se hlídce přiznala, že vypila nějaký alkohol. To potvrdila i dechová zkouška, která ukázala výsledek 1,49 promile. Mladého muže se najít nepodařilo.

Ke konfliktu mělo dojít u dětského hřiště na sídlišti Vltava v deset hodin večer. Strážníci na místě našli mladou dívku s krvavou odřeninou na ruce. Hlídka dívce poskytla první pomoc a pokusila se zjistit, co se stalo. „Třináctiletá dívka příliš nespolupracovala a neovládala své chování. Svěřila se ale, že vypila nějaký alkohol, a že je silnou diabetičkou. Strážníci dívku podrobili orientační dechové zkoušce, která vyšla s pozitivním výsledkem 1,49 promile,“ uvedl tiskový mluvčí strážníků David Štýfal

Na sídliště byla proto přivolána záchranka, která dívku převezla do nemocnice k dalšímu ošetření. Celou událost teď bude řešit českobudějovický magistrát na oddělení sociálně právní ochrany dětí. 

Podle svědků měla dívka dorazit na hřiště v doprovodu mladého muže, se kterým se měla hádat a mělo dojít i k drobné fyzické rozepři. Muž měl před příjezdem strážníků z místa odejít neznámo kam. Kde k alkoholu přišla se zjistit nepodařilo. 

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky krimi, České Budějovice, městská policie, záchranka, alkohol, Vltava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Třináctiletá dívka nadýchala téměř 1,5 promile, skončila v péči lékařů  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.