Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Agresor si na Sokoláku vyhlédl mladého muže a dal mu pěstí, po útoku utekl pryč

Hlídky městské policie v pátek v noci zasahovaly na Sokolském ostrově. Důvodem byla potyčka, kterou vyvolal náhodný kolemjdoucí. Napadený mladý muž skončil se zraněním hlavy v budějcké nemocnici. Strážníků se agresora podařilo najít a předali ho policistům.

Operační středisko přijalo oznámení o potyčce v půl dvanácté večer. Když hlídka na místo přijela, k žádnému konfliktu už nedocházelo. Na zemi ale ležel jednadvacetiletý muž, který měl na hlavě několik tržných zranění. 

„Strážníci mladému muži poskytli první pomoc a přivolali záchranku, která ho převezla do nemocnice k dalšímu ošetření. Agresor stihl před příjezdem hlídky utéct,“ uvedl tiskový mluvčí strážníků David Štýfal

Svědci celého konfliktu dali hlídce podrobný popis agresora. O pár chvil později se strážníkům tohoto muže podařilo najít. Osmnáctiletý mladík z Kaplice se k útoku přiznal a byl předveden na obvodní oddělení policie, kde byl předán policistům k dalšímu opatření. Důvodem jeho chování byla prý touha poprat se. Svou roli v incidentu jistě sehrál i alkohol. Agresor totiž nadýchal 1,02 promile. 

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky krimi, městská policie, České Budějovice, Kaplice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Agresor si na Sokoláku vyhlédl mladého muže a dal mu pěstí, po útoku utekl pryč  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.