Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Při tragické dopravní nehodě na Českobudějovicku zemřel člověk. Auto se po nárazu rozpůlilo

, aktualizováno 28. května 2020, 14:33

Tragickou dopravní nehodu řešili od dnešního dopoledne budějčtí policisté. Za Hlubokou nad Vltavou se po desáté hodině srazila dvě osobní auta. Řidič jednoho z vozů nehodu bohužel nepřežil. Příčinou nehody byla pravděpodobně vysoká rychlost.

K nehodě došlo kolem čtvrt na 11 na hlavní silnici z Hluboké na Týn nad Vltavou. U Staré Obory se srazila dvě osobní auta BMW 320 a Hyundai Santa Fe. „Řidič BMW jel od Hluboké a pravděpodobně nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem a stavu vozovky, dostal smyk a vjel do protisměru, kde se čelně srazil s druhým autem,“ popsal policejní mluvčí Milan Bajcura. BMW se po nárazu rozpůlilo.

Dvacetiletý řidič zůstal zaklíněný ve voze. Zdravotníci a hasiči, kteří dorazili na místo, se snažili mladému muži zachránit život, bohužel ale neúspěšně. Těžkým zraněním podlehl. Druhý řidič utrpěl lehká zranění, se kterými byl převezen do nemocnice. 

Silnice byla několik hodin uzavřená. „Okolnosti této tragické nehody jsou předmětem vyšetřování dopravních policistů, kteří zároveň žádají případné svědky jízdy mladého muže od Českých Budějovic, aby se nám přihlásili na linku tísňového volání 158,“ dodal Bajcura.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky tragická dopravní nehoda, policie, Českobudějovicko, havárie, okres České Budějovice, Hluboká nad Vltavou, BMW, Hyundai Santa Fe, Týn nad Vltavou, BMW 320

Komentáře

Článek má zakázané vkládání komentářů.

Při tragické dopravní nehodě na Českobudějovicku zemřel člověk. Auto se po nárazu rozpůlilo  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.