Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Svou zlost si vybil na skleněných tabulích radnice, muž skončil v poutech

Strážníci městské policie byli v úterý vysláni na budějcké náměstí, kde muž z Prahy rozbíjel skleněné tabule. Svou agresi neuklidnil ani po příjezdu strážníků. Celou dobu jim nadával a odmítal spolupracovat. Muž nakonec skončil v poutech. Událostí by se měl dále zabývat magistrát.

Agresivní muž u radnice „řádil“ v úterý v podvečer. Rozbil skleněné tabule na stěně a demolicí vstupních dveří se snažil dostat dovnitř. Na místo události byla ihned vyslána hlídka městské policie. Jednapadesátiletý muž z Prahy stihl strhat papírové cedule a rozbít skleněné tabule, které překrývají informace o úředních hodinách a jednotlivých odborech.

„Muž se neuklidnil ani po příjezdu strážníků. Po celou dobu jim nadával a odmítal spolupracovat. Jeho agresivita se neustále stupňovala. Hlídka muži nakonec nasadila služební pouta,“ uvedl tiskový mluvčí strážníků David Štýfal. Z místa si ho odvezli přivolaní policisté.

Na jejich stanici se ale dostal během několika hodin hned dvakrát. O pár hodin dříve byl totiž strážníky na policii předveden, když odmítl prokázat svou totožnost po tom, co obtěžoval hosty kavárny na Sokolském ostrově. 

„Agresor je podezřelý ze spáchání hned několika přestupků proti veřejnému pořádku a proti majetku. Událostí by se měl dále zabývat správní orgán českobudějovického magistrátu,“ dodal mluvčí. 

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky krimi, České Budějvice, městská policie, pouta, zadržení, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Svou zlost si vybil na skleněných tabulích radnice, muž skončil v poutech  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.