Počasí dnes20 °C, zítra21 °C
Neděle 12. května 2024  |  Svátek má Pankrác
Bez reklam

Požár dílny v Myslkovicích způsobil škodu za necelé dva miliony

Přes pět jednotek hasičů zaměstnal v noci z neděle na pondělí požár garáže v Myslkovicích na Táborsku. I přesto, že se hasičům podařilo dostat plameny během hodiny pod kontrolu, úplná likvidace zabrala několik dalších hodin. Příčina požáru je v šetření.

Informaci o požáru garáže přijali hasiči na tísňovou linku v neděli krátce před půlnocí. „Na místo byli vyslání profesionální hasiči ze stanice Soběslav a dobrovolní hasiči obcí Myslkovice, Planá nad Lužnicí a Tučapy. Následně byl vyhlášen poplach jednotce profesionálních hasičů ze stanice Tábor a jednotkám SDH obcí Tábor, Kardašova Řečice a Veselí nad Lužnicí,“ uvedl mluvčí hasičů Vendula Matějů.

Na místě hasiči zjistili, že hoří garáže, ve které byla dílna. Uvnitř byl navíc zaparkovaný kamion. „V době příjezdu hasičů hořelo auto i dílna v plném rozsahu. Velitel zásahu vyhlásil druhý stupeň požárního poplachu. Uvnitř hořícího objektu naštěstí nikdo nebyl," doplnila Matějů. 

Hasičům se podařilo dostat požár pod kontrolu za necelou hodinu. Úplná likvidace se podařila až po třetí hodině ráno. Přesnou příčinu vzniku požáru šetří vyšetřovatel hasičů společně s policií.

Ohodnoť článek

Štítky požár, hasiči, garáž, Myslkovice, dílna, okres Tábor, Tábor, Soběslav, Planá nad Lužnicí, Tučapy, Kardašova Řečice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Požár dílny v Myslkovicích způsobil škodu za necelé dva miliony  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.