Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Policie pátrá po ženách na obrázku. Mohly by pomoct s vyšetřováním případu

Táborští policisté pátrají po totožnosti dvou žen, které by mohly pomoct s vyšetřováním majetkové trestné činnosti. Uvedené ženy se měly pohybovat na začátku července kolem Husova náměstí a vlakového nádraží v Táboře.

Hledané ženy by mohly pomoct policii při vyšetřování případu. „Dle dosud provedeného šetření se uvedené ženy pohybovaly v době mezi čtvrtou a půl pátou hodinou odpolední ve středu 1. července v okolí Husova náměstí a vlakového nádraží v Táboře. Přijet měly ve vozidle tovární značky Audi tmavě šedé barvy, blíže neurčené cizí poznávací značky,“ uvedl policejní mluvčí Miroslav Doubek.

Obě ženy mají být středního věku, menších, podsaditých postav, tmavší pleti a černých vlasů. Jedna z nich byla oblečena do bílých kalhot a červeného trička, druhá do šedých kalhot a bílého trička. Mluvit měly jednoduchou angličtinou.

Policie žádá ženy na fotografiích, aby se přihlásily policistům na telefonu 974 238 700. Zároveň prosí každého, kdo by je poznal nebo s nimi komunikoval, aby se také ozval na uvedený kontakt. 

Hodnocení článku je 22 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky policie, krimi, pátrání, Tábor, Audi, Husovo náměstí (Polná)

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrá po ženách na obrázku. Mohly by pomoct s vyšetřováním případu  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.