Počasí dnes14 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Vážná nehoda u Třeboně. Osobní automobil se střetl s malým neosvětleným motocyklem

Těžkým poraněním mladého motocyklisty skončila včerejší nehoda pitbiku, který se střetl u Třeboně s osobním automobilem. Motocyklista utrpěl vážná poranění, se kterými ho zdravotnická záchranná služba transportovala do nemocnice. Při střetu se lehce zranil také řidič osobního automobilu.

K nehodě došlo v místní části Branná, kudy projížděla po páté hodině večerní dvojice mladých motorkářů. Podle svědků byl první osvětlen, ale za ním druhý jedoucí mladík jel na malém pitbiku, který osvětlen nebyl.

„V tu dobu jel v protisměru řidič osobního vozidla Peugeot, který pravděpodobně začal předjíždět před ním pomalu jedoucí osobní automobil a ve tmě čelně narazil do řidiče pitbike. Při nehodě se lehce zranil řidič osobního vozidla a velmi těžce motorkář, který byl z místa transportován do zdravotnického zařízení,“ potvrdil mluvčí policie Milan Bajcura. Podle něho navíc malý motocykl není schválený pro provoz na pozemních komunikacích.

„Vzhledem k zjištěným okolnostem si případ převzali jindřichohradečtí kriminalisté z oddělení obecné kriminality, kteří ve věci zahájili úkony pro podezření ze spáchání přečinu Ublížení na zdraví z nedbalosti,“ uzavřel Bajcura.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky Třeboň, nehoda, motocykl, automobil, střet, Policie ČR, havárie, Peugeot, Branná

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vážná nehoda u Třeboně. Osobní automobil se střetl s malým neosvětleným motocyklem  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.