Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Opilý řidič naboural do veřejného osvětlení. V nemocnici nadýchal čtyři promile

Téměř čtyři promile alkoholu nadýchal třiapadesátiletý muž, který v sobotu večer havaroval v Čechově ulici v Českých Budějovicích. Muž sedl za volant auta a trvalo jen chvíli, než vyjel ze silnice, pokračoval po chodníku, až narazil do lampy veřejného osvětlení. Případ řeší českobudějovičtí dopravní policisté.

Třiapadesátiletý muž usedl za volant auta v sobotu před půl 8 večer. „Řidič osobního automobilu značky Honda jel ve směru od ulice Matice Školské k ulici J. Dietricha. V prostoru křižovatky ulic Čechova a M. Vydrové vyjel mimo komunikaci. Ulicí Čechova pak pokračoval v jízdě po chodníku a zastavil ho až sloup veřejného osvětlení, do kterého narazil,“ popsala policejní mluvčí Štěpánka Schwarzová.

Řidič při nehodě utrpěl zranění, se kterými byl převezen do nemocnice. Tam podstoupil také dechovou zkoušku, která ukázala téměř čtyři promile alkoholu v dechu. Způsobená škoda byla vyčíslena na 230 tisíc korun. 

„Případ řeší českobudějovičtí dopravní policisté. Ti zjistili, že muž nebyl pravděpodobně připoután bezpečnostním pásem,“ dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky krimi, policie, alkohol, České Budějovice, veřejné osvětlení, Honda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý řidič naboural do veřejného osvětlení. V nemocnici nadýchal čtyři promile  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.