Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Řidič ferrari vjel do protisměru a málem naboural protijedoucí auto. Nebezpečnou situaci zachytila kamera

Velké štěstí měla na začátku týdne řidička nissanu u Hluboké nad Vltavou. V protisměru se proti ní vyřítil řidič ferrari, který na poslední chvíli zabránil střetu. Jeho riskantní jízdu zachytila palubní kamera, kterou měla řidička ve svém voze. Policie díky záznamu velmi rychle zjistila totožnost řidiče, který je podezřelý ze spáchání přestupku.

K nebezpečnému incidentu došlo v úterý po půl 4 odpoledne u Hluboké nad Vltavou. Řidička jela ve směru na Chlum, když se proti ní vyřítilo červené vozidlo značky ferrari, které předjíždělo jiná vozidla. „Řidič však následně v levotočivé zatáčce ve vysoké rychlosti ztratil kontrolu nad svým vozem a vyjel do protisměru. Řidička nissanu musela rychle přibrzdit a sjet ke krajnici, aby nedošlo ke střetu," popsala policejní mluvčí Štěpánka Schwarzová.

Celou situaci natočila palubní kamera v nissanu. Záznam se dostal k policii, které se podařilo vypátrat totožnost nebezpečného řidiče. Podle mluvčí je muž podezřelý ze spáchání přestupku a celou věcí se bude zabývat správní orgán. 

Podle některých lidí ale nejde o první podobný manévr, který řidič ferrari na silnicích předvedl. Pod videem na sociálních sítích se objevily desítky komentářů, podle kterých měl řidič podobným stylem jízdy ohrožovat i další řidiče. „Tak ten málem hned potom sejmul mě, když mě předjížděl za Hlubokou, jak jsou motokáry,“ napsala Eliška S..

I proto policie žádá každého, kdo by měl nějaké další důkazy, například kamerové záznamy, aby se ozval na linku 158. 

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Záznam z videa

Štítky krimi, policie, Ferrari, video, videokamera, Nissan, Hluboká nad Vltavou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič ferrari vjel do protisměru a málem naboural protijedoucí auto. Nebezpečnou situaci zachytila kamera  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.