Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Viděli jste nedělní nebezpečnou jízdu osmatřicetiletého řidiče? Ozvěte se policii

Českobudějovičtí policisté hledají svědky včerejší dopravní nehody, ke které došlo na křižovatce Lidické třídy a L. M. Pařízka. Poté, co osmatřicetiletý řidič pod vlivem návykových látek, ujížděl policii od Včelné, naboural na zmiňované křižovatce do jiného osobního auta a do stromu.

K nehodě došlo v neděli ráno na křižovatce ulic Lidická a L. M. Pařízka. Osmatřicetiletý řidič začal na Včelné ujíždět policii poté, co byl vyzván k zastavení auta. Divoká honička skončila až poblíž centra města, kde řidič naboural do jiného osobního auta. Ani to ho ale nezastavilo a z místa nehody chtěl ujet. Po pár metrech ale naboural do stromu. 

Honička jak z akčního filmu. Tak popisují svědci ranní nehodu na Lidické třídě. Muž, který měl ujíždět policii, naboural na frekventované křižovatce do jiného osobního auta a poté do stromu. Řidiče policie ihned po nehodě zadržela a zdravotníci...

„Řidič zůstal po nárazu zaklíněn ve vozidle, proto museli zasahující policisté rozbít okénko vozu, aby mohli zraněného řidiče včas vyprostit. Muž byl s lehkým zraněním převezen do zdravotnického zařízení, kde se podrobil testu na návykové látky s pozitivním výsledkem a následnému odběru biologického materiálu,“ popsal policejní mluvčí Milan Bajcura. Nikdo další naštěstí při nehodě zraněn nebyl. 

Policie v souvislosti s vyšetřováním případu žádá případné svědky, kteří mohli být nebezpečnou jízdou osmatřicetiletého muže ohroženi, aby se ozvali na telefon 974 226 588, případně na lince tísňového volání 158.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky krimi, nehoda, policie, výzva, svědci, Ladislav Mikeš Pařízek, Včelná

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Viděli jste nedělní nebezpečnou jízdu osmatřicetiletého řidiče? Ozvěte se policii  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.