Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Neponaučitelný hříšník. Muže se zákazem řízení policisté zastavili hned dvakrát během jednoho dne

Neponaučitelného hříšníka, který si nic nedělá ze zákazů řízení, odhalili tento týden jihočeští policisté. Muž byl dvakrát za jeden den přistižen policejní hlídkou při řízení vozidla, i když má třikrát vyslovený zákaz řízení.

Řidiče policisté zastavili nejprve kolem poledne v Horní Plané a následně krátce před čtvrtou hodinou odpolední v obci Pihlov. V obou případech řídil osobní vozidlo značky Chevrolet bez registračních značek.

„Policejní hlídky při kontrolách dokladů zjistili, že šestačtyřicetiletý muž z Českokrumlovska nemá za volantem co dělat, neboť má dvěma rozhodnutími Okresního soudu v Českých Budějovicích s jedním rozhodnutím Městského úřadu v Prachaticích vysloven zákaz řízení všech motorových vozidel. Zákaz má platný až do října 2024,“ potvrdila mluvčí policie Lenka Pokorná.

Tento týden policisté muži sdělili podezření z maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Českobudějovicko, Policie ČR, kontrola, zákaz řízení, Chevrolet, okres Český Krumlov, České Budějovice, Horní Planá, Prachatice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Badaxe Kocour

A kolik je sazba, za maření rozhodnutí, nebo jak se to vznešeně jmenuje? A hlavně, proč ho rovnou nesbalí a nedají mu veřejně prospěšné práce, třeba v obecním lese, nebo mytí záchodů na nějakém frekventovaném místě? A pokud se bude flákat tak šupky s ním do lochu. Aspoň by pomohl změnit poměr majority s místní "pákistánskou" menšinou, která je v base spíš většinou. Takhle mu dají čtvrtý zákaz, což budou vyhozené prachy za celé řízení, protože si s tím papírem zase vytře... . A nebo co se vrátit k dědictví předků? Za takové řízení mu policie na místě zabaví auto a ucvikne kleštěmi jeden prst :-) Umíte si představit ten výchovný účinek? "Máte v pořádku lékárničku? Strážmistře, pojďte mi ho podržet ať mu jich neucviknu víc, jako posledně." cvak "Jauuuu" "A tady ten obvaz si podržte ať nám nekrvácíte na silnici, na shledanou". To by bylo asi nejúčinnější.

Neděle, 25. dubna 2021, 10:10Odpovědět

Jaromír Habrnal

Sebrat auto a snad bude klid.

Neděle, 25. dubna 2021, 09:34Odpovědět

Neponaučitelný hříšník. Muže se zákazem řízení policisté zastavili hned dvakrát během jednoho dne  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.