Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Nehoda u Holubova má tragickou bilanci. Zraněním v nemocnici podlehlo dítě, které jelo ve voze

Páteční střet osobního vlaku s automobilem na železničním přejezdu v Holubově má tragické následky. Těžkým poraněním podlehl v nemocnici jeden z účastníků. Podle nepotvrzených informací Drbny nehodu nepřežila šestiletá dívka. Nehoda zůstává v šetření policie.

„Policie nehodu vyšetřuje pro podezření z usmrcení z nedbalosti,“ potvrdil mluvčí policie Milan Bajcura.

K nehodě došlo v pátek před půl třetí v Holubově na Českokrumlovsku. „Ve vozidle cestovali tři lidé, jeden dospělý a dvě děti,“ uvedla krátce po události mluvčí policie Štěpánka Schwarzová.

Na místě záchranáři ošetřili tři zraněné osoby z auta. „Zraněný muž musel být napojen na umělou plicní ventilaci a se závažným polytraumatem převezen ve stabilním stavu na Anesteziologicko-resuscitační oddělení Nemocnice České Budějovice. Dvě další zraněné osoby byly nezletilého věku, proto s ohledem na věk nemůžeme poskytnout bližší informace o jejich zdravotním stavu,“ dodala po nehodě mluvčí krajské záchranné služby Zuzana Fajtlová.

Podle policie řidič osobního auta pravděpodobně nerespektoval výstražné světelné zařízení na přejezdu a vjel přímo před rozjetý vlak. V něm cestovalo 45 osob, nikdo z nich zraněn nebyl.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky Holubov, nehoda, úmrtí, vlak, přejezd, Policie ČR, policie, havárie, Drbna.cz, Nemocnice České Budějovice, okres Český Krumlov, nemocnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nehoda u Holubova má tragickou bilanci. Zraněním v nemocnici podlehlo dítě, které jelo ve voze  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.