Počasí dnes21 °C, zítra22 °C
Sobota 30. března 2024  |  Svátek má Arnošt
Bez reklam

Sražený motorkář v nemocnici zemřel. Odražená motorka zranila další dva lidi

Tragické následky má včerejší nehoda, ke které došlo Na Dlouhé louce v Českých Budějovicích. Řidič osobního auta při odbočování na benzínku nejspíš přehlédl v protisměru jedoucího motorkáře a srazil ho. Odražená motorka navíc zranila další dva lidi. Těžce zraněný motorkář dnes v nemocnici zemřel.

K nehodě došlo po deváté hodině večer Na Dlouhé louce nedaleko obchodního domu Tesco. Řidič ve Volkswagenu Passat jel podle policie směrem od Strakonické ulice k Výstavišti a chtěl odbočit k benzinové pumpě. Při tom ale pravděpodobně přehlédl motorkáře, který jel v protisměru, a srazil ho.

„Řidič motocyklu utrpěl velmi vážná zranění a je v nemocnici. Naneštěstí motocykl, který byl při nehodě vymrštěn do vzduchu, navíc zranil dvě další osoby, které se nacházely u čerpací stanice a vystaveného monopostu Formule 1,“ uvedl dnes ráno k nehodě policejní mluvčí Jiří Matzner. Později upřesnil, že zranění motorkář na následky zranění v nemocnici zemřel. 

Těžká zranění utrpěl i jeden z mužů, kterého zasáhla část motorky. „Dechová zkouška na přítomnost alkoholu byla u řidiče VW negativní. Přesnou příčinu této závažné dopravní nehody a její přesný průběh i míru zavinění zjišťují policisté z Českých Budějovic,“ uzavřel Matzner.

Hodnocení článku je 54 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky krimi, nehoda, policie, nemocnice, havárie, České Budějovice, úraz, Tesco, Formule 1, Volkswagen, Volkswagen Passat

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sražený motorkář v nemocnici zemřel. Odražená motorka zranila další dva lidi  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.