Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Osmasedmdesátiletý cyklista se v protisměru srazil s jiným kolem. Nehodu nepřežil

Tragické následky měla včerejší nehoda dvou cyklistů na Jindřichohradecku. Osmasedmdesátiletý muž na elektrokole vjel do protisměru, kde se srazil s dalším cyklistou. Staršího muže museli na místě záchranáři resuscitovat a poté převézt do budějcké nemocnice. Muž při převozu bohužel zemřel. Nehodu vyšetřují třebonští policisté.

K nehodě došlo ve středu dopoledne na cyklostezce v Třeboni. Osmasedmdesátiletý cyklista jel na svém elektrokole směrem k obci Majdalena. Podle policie se pravděpodobně nevěnoval plně řízení a přejel do protisměru, kde se srazil s jiným cyklistou. „Při dopravní nehodě došlo ke zranění cyklisty na elektrokole, který byl následně po resuscitaci záchranáři přepravován leteckou záchrannou službou do Českých Budějovic. Během přepravy cyklista zemřel," popsala policejní mluvčí Hana Bílková Millerová.

Na místo byli přivoláni třebonští policisté, kteří vyloučili, že by byl druhý cyklista pod vlivem alkoholu. Nehodu si k šetření převzali policisté z Jindřichova Hradce, kteří se budou zabývat dalšími okolnostmi nehody. „U zemřelého cyklisty byla nařízena zdravotní pitva,“ doplnila Bílková Millerová.

Hodnocení článku je 30 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky krimi, nehoda, cyklista, smrt, policie, havárie, okres Jindřichův Hradec, Třeboň, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Osmasedmdesátiletý cyklista se v protisměru srazil s jiným kolem. Nehodu nepřežil  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.