Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Pátrání po dvou mužích pokračuje. Jednoho hledají jeho kolegové hasiči

Jihočeští policisté i nadále hledají dva muže, kteří se ztratili během jednoho měsíce. Potápěči dnes pokračují v pátrání po mladíkovi, jenž zmizel na Štědrý den. Nové informace vyšetřovatelé nemají ani k muži z Jindřichoradecka. Ten se nenahlásil od návštěvy své matky v Nových Hradech.

Třiadvacetiletý Jiří Hromádka se ztratil na Štědrý den. Mladík měl odjet svým autem, které se později našlo odemčené na Písecku. Během pátrání se podařilo zjistit, že byl pohřešovaný viděn v okolí Zvíkovského Podhradí. Policisté prohledali okolí, kde u Vltavského mostu u obce Kučeř nalezli jeho zaparkovaný automobil. To zahrnovalo i prohledání vodní hladiny a břehů.

Vyšetřovatelé jsou v terénu i nadále. „Pátrání pokračuje. Dnes jsou v terénu potápěči, kteří mají vytipovaná některá místa,“ sdělil policejní mluvčí Jiří Matzner

Policie stále hledá mladíka, který zmizel na Štědrý den. Do pátrání se zapojili také brněnští potápěči

Už pátý den v řadě pátrají jihočeští policisté po třiadvacetiletém Jiřím Hromádkovi, kterého od Štědrého dne pohřešuje jeho rodina. Mladík měl odjet svým autem. To bylo později odemčené nalezeno na Písecku. Na místě dnes probíhá další pátrací...

Od soboty 8. ledna hledají nejen policisté J. N. z obce Hamr na Jindřichohradecku. Ten zmizel po návštěvě své matky v Nových Hradech. Dotyčný u sebe nemá léky, doklady, peníze ani mobilní telefon. 

Kromě vrtulníku a policistů se do pátrání zapojili také hasiči včetně těch dobrovolných z Hamru. „Skupina dobrovolníků z Hamru každý den vyráží na Novohradsko. Pořád hledáme našeho kamaráda a kolegu hasiče. Pátráme ve volném terénu, prohlížíme opuštěné objekty, tipujeme nová místa. I přes intenzivní snahu se nám ani Policii ČR do dnešního dne nepodařilo J. najít,“ informoval na Facebooku jeden z dobrovolných hasičů. 

Policie hledá muže, který odešel od své matky. Nemá u sebe léky

Policisté dnes pokračovali v pátrání po muži, který včera zmizel po návštěvě své matky v Nových Hradech. Vyšetřovatelé žádají o pomoc veřejnost. Dotyčný u sebe nemá léky, doklady, peníze ani mobilní telefon.

Vyšetřovatelé k případu doposud nezjistili nové informace. „Opakovaně se pátralo v terénu. Na linku 158 jsme přijali několik informací od občanů, kteří sdělili například to, kde by se mohl dotyčný nacházet. Prověřování těchto tipů bylo bez výsledku,“ dodal Matzner. Lidé se na linku 158 mohou obracet i nadále. 

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky pátrání, policie, jižní čechy, muž, Nové Hrady, písek, Štědrý den, terén, Hamr, Jindřich Niederle, okres Písek, Zvíkovské Podhradí, Kučeř, Policie České republiky, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pátrání po dvou mužích pokračuje. Jednoho hledají jeho kolegové hasiči  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.