Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

U Třeboně hořel traktor. Škoda je za čtyři miliony korun

Škodu za čtyři miliony korun způsobil požár traktoru, ke kterému došlo včera večer u Třeboně. Na místě zasahovalo několik jednotek hasičů, přijet museli u záchranáři, kteří ošetřili jednoho zraněného člověka. Proč začal traktor hořet zatím není jasné.

K požáru došlo v úterý 13. září před sedmou hodinou večer v obci Břilice nedaleko Třeboně. Na místo ihned vyrazili třeboňští profesionální hasiči a poplach byl vyhlášen pro dobrovolné hasiče z Břilice a Branné.

„Hořící traktor značky Keys Magnum 340 stál včetně připojeného pluhu na louce vedle vozovky. Hořel v plném rozsahu, požár se ale dále nikam nešířil. Velitel zásahu rozhodnul ihned o zahájení hašení a již po několika minutách hlásil, že požár je pod kontrolou zasahujících hasičů,“ popsala mluvčí hasičů Vendula Matějů. Úplnou likvidaci hlásil velitel hasičů krátce po osmé hodině večer.

Kromě hasičů museli na místě zasahovat také záchranáři. Při požáru se totiž zranila jedna osoba, kterou s popáleninami na rukách převezli do nemocnice.

Po likvidaci požáru hasiči ještě sanovali vozovku, na kterou unik olej z pluhu. Příčinu vzniku požáru je v šetření, způsobná škoda se vyšplhala na čtyři miliony korun.

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZS Jihočeského kraje

Štítky krimi, Třeboň, požár, hasiči, traktor, Břilice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

U Třeboně hořel traktor. Škoda je za čtyři miliony korun  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.