Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Policie řeší násilný trestní čin. K incidentu došlo v rodině

Jihočeští policisté řeší od dnešní noci závažný trestný čin. K tragické události mělo dojít na Českobudějovicku. Podle dostupných informací jde o incident v rodině. Vzhledem k tomu, že v případu figurují děti, odmítla policie sdělovat bližší informace.

K incidentu došlo v noci z neděle na pondělí v Českých Budějovicích. Podle vyjádření policie jde o násilný závažný trestný čin, ke kterému došlo v rodině. „Nikomu dalšímu nehrozí nebezpečí,“ okomentoval událost policejní mluvčí Jiří Matzner.

Bližší informace ale odmítl sdělit. „Vzhledem ke skutečnosti, že v kauze figurují děti, nebudeme zveřejňovat žádné další informace,“ dodal.

Podle informací Budějcké Drbny mělo nezletilé dítě napadnout ostatní členy rodiny. Zdravotníci měli na místě ošetřovat bodná zranění. Jeden z napadených zemřel.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky krimi, policie, České Budějovice, rodina, trestný čin, okres České Budějovice, Policie České republiky, Jihočeský kraj, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie řeší násilný trestní čin. K incidentu došlo v rodině  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.