Počasí dnes23 °C, zítra18 °C
Středa 15. května 2024  |  Svátek má Žofie
Bez reklam

Během dvou hodin napadl pět lidí. Agresorovi hrozí až tři roky vězení

Až tři roky vězení hrozí dvaačtyřicetiletému muži z Českobudějovicka, kterého policie viní z výtržnictví a vyhrožování. Muž měl během krátkého časového úseku ve městě fyzicky napadnout pět lidí, na dva z nich dokonce vytáhl teleskopický obušek. Podle policie už se obviněný výtržnictví dopustil v minulosti.

K události došlo v Českých Budějovicích na začátku června. V těchto dnech policie zahájila trestní stíhání dvaačtyřicetiletého muže, kterého viní ze spáchání přečínů nebezpečné vyhrožování a výtržnictví. „Obviněný muž stihl během dvou hodin napadnout v Českých Budějovicích nejméně pět osob. Mimo facek, ran pěstí, kopanců, vulgárních nadávek a vyhrožování újmou na zdraví, vytáhnul agresor také na dva z poškozených teleskopický obušek,“ uvedl policejní mluvčí Miroslav Šupík

Jeden z obviněných měl podle něj po agresorovi kvůli obavě o svůj život vystřelit z plynové pistole. „Pachatel se následně dal na útěk,“ dodal.

Trestní stíhání je proti muži vedeno na svobodě. Vzhledem k tomu, že se měl už v minulosti dopustit výtržnictví, hrozí mu podle policejního mluvčího až tři roky vězení.

Ohodnoť článek

Štítky krimi, policie, agresor, napadení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Během dvou hodin napadl pět lidí. Agresorovi hrozí až tři roky vězení  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.