Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Řidiče, který srazil mladou ženu na vozíku, čeká soud

Muže, který na začátku ledna letošního roku srazil na přechodu pro chodce ženu jedoucí na invalidním vozíku, čeká soud. Policie ho podezírá ze spáchání přečinu ublížení na zdraví z nedbalosti. Na webu policie o tom informoval mluvčí Milan Bajcura.

K nehodě došlo první lednový týden před půl desátou dopoledne na Husově třídě v Českých Budějovicích. Podle policie jel sedmapadesátiletý muž po hlavní silnici a na přechodu pro chodce narazil do třicetileté ženy, která jela přes přechod na invalidním vozíku. Žena se snažila zabránit převrácení vozíku a zranila si přitom rameno, které měla operované. 

Muž se podle mluvčího Milana Bajcury dostatečně nepřesvědčil o tom, zda je žena v pořádku, a z místa odjel. „Za své jednání si včera z rukou zmíněných kriminalistů převzal sdělení podezření ze spáchání přečinu Ublížení na zdraví z nedbalosti. Případ je realizován formou zkráceného přípravného řízení, proto řidič může pravděpodobně v polovině února očekávat trestní řízení před soudcem okresního soudu," dodal Bajcura.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky krimi, nehoda, policie, vyšetřování

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zatím zde nejsou vloženy žádné komentáře.

Řidiče, který srazil mladou ženu na vozíku, čeká soud  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.