Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Nepochopitelné vandalství. Kdosi poškodil hrob a pietní místo tragicky zesnulého mladíka

Případ jen těžko uvěřitelného vandalství vyšetřují policisté ze Strakonicka. Vandal v sobotu poškodil sekerou pietní místo u Paštik nedaleko Blatné, kde v minulosti zahynul mladý řidič. Vše nasvědčuje tomu, že ten samý vandal pokračoval do pět kilometrů vzdáleného Černívska, kde zdemoloval mladíkův hrob. Policisté teď hledají svědky nepochopitelného řádění.

Na případ upozornila matka tragicky zesnulého mladíka na sociálních sítích. „Toto je výsledek zběsilého řádění vyšinutého rodinného příslušníka, který ví, jak ublížit, šmejd a zm…, který nemá koule na to řešit problém lidsky. Davídek leží v hrobě, který on poničil a tak si dokázal, že je největší lůzou, která se mohla na tomto světě vyskytnout. Na každou svini se voda vaří a já věřím, že se jednoho dne uvaří,“ napsala k fotkám poničeného hrobu matka chlapce. Později doplnila také fotky z pietního místa u Paštik, které vandal poničil sekerou.

Vandal měl obě místa poškodit během sobotního odpoledne. Policisté se teď obrací na veřejnost. „Případem se zabýváme a budeme rádi za každé svědectví, které nám bude nahlášeno na tísňovou linku 158,“ potvrdila mluvčí policie Jaromíra Nováková.

K tragické nehodě došlo v prosinci 2017. Osmnáctiletý řidič Toyoty Yaris při průjezdu levotočivou zatáčkou pravděpodobně nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem a stavu namrzlé vozovky. Poté, co narazil do stromu, utrpěl jeho spolujezdec vážná poranění, kterým později podlehl. Zesnulým spolujezdcem byl právě David, kterému teď kdosi poškodil hrob i pietní místo.

Hodnocení článku je 82 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky Strakonice, Blatná, nehoda, vandal

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nepochopitelné vandalství. Kdosi poškodil hrob a pietní místo tragicky zesnulého mladíka  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.