Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Pondělí 13. května 2024  |  Svátek má Servác
Bez reklam

Při nehodě zahynul ve čtvrtek večer na Strakonicku řidič motorky

Při nehodě zahynul ve čtvrtek večer na Strakonicku třiašedesátiletý řidič motorky. Ze zatím nezjištěných příčin narazil do betonového zábradlí mostu. Mrtvého muže nalezli lidé u potoka, k němuž se zřejmě zřítil. Policie o tragické události informovala dnes na svém webu.

Nehoda se stala po 20:00 na silnici mezi obcemi Volenice a Krejnice v místě, kde vozovka vede nad Mačickým potokem. „Příčinu a okolnosti smrtelné dopravní nehody vyšetřují policisté z dopravního inspektorátu ve Strakonicích,“ uvedla policejní mluvčí Jaromíra Nováková.

„Na místo dorazily dvě posádky ze Strakonic, při našem příjezdu se bohužel ukázalo, že starší muž nejeví známky života a není už mu jak pomoci. Na místo byl proto přivolán koroner,“ informovala mluvčí jihočeksých záchranářů Zuzana Fajtlová.

Šlo o druhou tragickou nehodu na jihu Čech během dvoudenních červencových svátků. Ve středu u Chýnova na Táborsku zemřela žena středního věku, záchranáři ji desítky minut marně oživovali. Rovněž u Chýnova zahynul o týden dříve řidič motorky. Obě nehody se staly u obchvatu, který je v provozu několik měsíců a změnila se kvůli němu přednost v jízdě, což však někteří řidiči stále zřejmě nezaregistrovali.

Od začátku roku si dopravní nehody na jihu Čech vyžádaly 21 obětí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky ČR, nehoda, úmrtí, Jihočeský

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při nehodě zahynul ve čtvrtek večer na Strakonicku řidič motorky  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.