Počasí dnes23 °C, zítra18 °C
Středa 15. května 2024  |  Svátek má Žofie
Bez reklam

Žena okradla spícího muže. Sledovala ji při tom městská kamera

Velmi dobrou práci odvedli v sobotu ráno strážníci městské policie a také operátor městského kamerového systému. Podařilo se jim dopadnout ženu, která okradla spícího muže. Zlodějka byla pro podezření ze spáchání přečinu krádeže předána do rukou státních policistů.

K incidentu došlo v sobotu před půl osmou ráno v České ulici nedaleko budějovického náměstí. Tady si operátor městského kamerového systému všiml muže ležícího na trávníku, ke kterému přištoupila mladá žena. Místo pomoci mu ale prohledala kapsy, a z nich sebrala peněženku a mobilní telefon. Následně sedla do taxíku a odjela pryč. 

Celou dobu ji ale sledovala městská kamera. Operátor o události informoval městkou policii, která začala po ženě pátrat. „O několik desítek minut později spatřila jedna z hlídek na náměstí Přemysla Otakara II. vozidlo taxislužby, které podle kamerového záznamu převáželo pachatelku krádeže. Jeho řidič strážníkům svěřil, že ženu odpovídající popisu v tu dobu skutečně vezl a vysadil ji v blízkosti obchodního centra Mercury. Strážníci se okamžitě vydali po jejích stopách,“ uvedla mluvčí městské policie Věra Školková.

Dvaatřicetiletou ženu z Českých Budějovic se jim podařilo po chvíli vypátrat na Žižkové třídě. Strážníci ji podle kamerového záznamu identifikovali a předali do rukou přivolaných policistů. „Šetřením případu se bude dále zabývat Policie České republiky,“ uzavřela mluvčí.

Hodnocení článku je 92 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie

Štítky krimi, městská policie, krádež

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena okradla spícího muže. Sledovala ji při tom městská kamera  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.