Počasí dnes15 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Neznámý zloděj strhl seniorovi řetízek z krku. Škoda je 74 tisíc korun

Jihočeští kriminalisté pátrají po neznámém pachateli, který měl v centru Českých Budějovic okrást seniora. Z krku mu strhl zlatý řetízek s přívěskem. Způsobená škoda je 74 tisíc korun. Během vyšetřování se policii podařilo získat fotografii muže, který by mohl mít k případu bližší informace.

Incident se odehrál na začátku srpna, policie o něm ale na webu informovala až nyní. Neznámý pachatel měl v Hroznové ulici v Českých Budějovicích přistoupit k seniorovi, kterému jedním škubnutím z krku strhl zlatý řetízek s přívěskem. „Pachatel poté utekl Plachého ulicí neznámo kam. Celková škoda, kterou poškozenému muži způsobil, dosáhla výše 74 tisíc korun,“ uvedla policejní mluvčí Štěpánka Schwarzová.

Během vyšetřování se policii podařilo zajistit kamerový záznam, na kterém je zachycen důležitý svědek. Policie proto žádá každého, kdo by muže poznal, aby se ozval na telefonní číslo 974 226 700 nebo na linku 158.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky krimi, policie, pátrání

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Libor Burian

Pro recidivisty je vyvinut sledovací náramek kvůli přeplněným věznicím jako alternativa k vězení. Zákaz požívání alkoholu a drog, povinnost zdržovat se v práci nabo doma, jinak se z toho bahna nevyhrabeme. O důvodech dnešního marasmu píšu v diskusích pod Komentáře, Glosy a další články.

Sobota, 7. října 2023, 06:20Odpovědět

Neznámý zloděj strhl seniorovi řetízek z krku. Škoda je 74 tisíc korun  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.