Počasí dnes24 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Zdrogovaný muž jel požádat o ruku svou přítelkyni. Během cesty havaroval

Neuvěřitelný příběh muže za volantem havarovaného automobilu řešila hlídka českobudějovické městské policie. Řidič pod vlivem drog musel podle svého vyprávění vyměnit pneumatiku, kterou mu někdo údajně prořízl, poté dvakrát havaroval, ukopl si zpětné zrcátko a rozbil dioptrické brýle. Jel přitom požádat svoji přítelkyni o ruku.

Událost se stala minulý týden v Nových Hodějovicích na Českobudějovicku. Tady si hlídka městské policie všimla v Říční ulici havarovaného vozu, ve kterém seděl dezorientovaný čtyřiadvacetiletý muž. Ten se městské policii svěřil s neuvěřitelným příběhem. 

„Podle vyprávění mu kdosi údajně prořízl u Kulturního domu Metropol pneumatiku. To zjistil až po ujetí několika kilometrů, takže přední kolo vyměnil. Při následné jízdě, kdy jel požádat svou přítelkyni o ruku, nezvládl řízení a u Penny Marketu v Mladém přejel přes kruhový objezd. Při tom si poškodil dioptrické brýle. Následně odbočil do boční uličky, kde zastavil a sám si ukopl zpětné zrcátko u řidiče. Nakonec pokračoval v jízdě Říční ulicí, kde se pokoušel otočit. To se mu však nepodařilo a o obrubník si poškodil disk předního kola,“ popsala mluvčí městské policie Věra Školková.

Podle strážníků muž vykazoval známky užití drog, uvedl ale, že měl pouze několik léků. Test na alkohol byl negativní. Přivolaná hlídka Policie České republiky u něj provedla test na omamné a psychotropní látky, který už vyšel pozitivní. 

Policisté si převzali případ k dalšímu šetření. Čtyřiadvacetiletý muž je podezřelý ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie České Budějovice

Štítky krimi, policie, městská policie, nehoda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Libor Burian

Ihned nasadit monitorovací náramky které jsou vyvinuty pro vyšetřované na svobodě a kvůli přetíženým věznicím, zákaz požívání alkoholu a drog, povinnost zdržovat se v práci nebo doma,jinak se z toho marasmu nedostaneme. O důvodech dnešního stavu píšu v diskusích pod Komentáře, Glosy a další články.

Středa, 18. října 2023, 11:26Odpovědět

Zdrogovaný muž jel požádat o ruku svou přítelkyni. Během cesty havaroval  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.